Particuliere thuiszorg

PGB/Verpleging/Verzorging/Begeleiding

 BEAU VICTOIRE Thuiszorg biedt particuliere zorg in de breedste zin en ontzorgt u en uw naasten.  Wenst u mee te beslissen en de regie in eigen handen te houden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verpleging, verzorging en begeleiding op maat waar en wanneer u dat wenst, indien mogelijk zelfs op uw vakantieadres in het buitenland.

Deze privé zorg aan huis biedt u de mogelijkheid langer en zelfstandig thuis te blijven wonen wanneer u niet naar het ziekenhuis, verpleeg-, of verzorgingshuis wilt. Ook uw dierbare, mantelzorger of naaste wordt hiermee ontlast doordat wij de zorg tijdelijk al dan niet permanent uit handen nemen zodat zij even op adem kunnen komen.

Wat is een PGB

Deze afkorting staat voor een persoonsgebonden budget waarmee u zelf zorg kunt inkopen. U bepaalt zelf welke zorgverlener op welk tijdstip de zorg bij u komt verlenen en houdt hierbij de regie in handen. Komt u niet in aanmerking voor deze zorgindicatie dan kunt u eveneens gebruik maken van onze diensten.

 

Mijn werkzaamheden

Als Verpleegkundige lever ik zorg in binnen en buitenland en begeleid u desgewenst op uw vakantieadres. Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit; ambulante zorg, wijkverpleging, ondersteuning arts, WAN-hoofd. 

Ik voer de werkzaamheden uit volgens de wet BIG waarbij ik verantwoorde zorg verleen, de kwaliteitseisen in acht neem en de zelfredzaamheid van de cliënt stimuleer.

*Mocht een cliënt komen te overlijden en het verzoekt voor aflegging door BEAU VICTOIRE Thuiszorg ligt schriftelijk vast, dan draag ik hier zorg voor samen met de aangewezen naaste(n). (Lees ook pastorale/nazorg)

*Als ZZP’er ben ik eveneens in te huren voor begrafenisondernemers. Voor info, zie gegevens contactpagina.

Begeleiding

Boodschappen doen en koken kan soms een lastige bezigheid zijn. Wilt u niet alleen over straat en vind u het gezelliger dat iemand meegaat en eventueel nog een wandelingetje met u maakt, dan doen wij dat graag! Reguliere maaltijdzorg is niet altijd afgestemd op uw (dieet) wensen of er zit ongemerkt toch (te veel) zout of suiker in. Wij kunnen deze zorg voor u uit handen nemen en voor een uitgebalanceerd maaltijd zorgen. Wenst u begeleiding op ander gebied, vraag ernaar en wij kijken naar de mogelijkheden.

 

Huishouden

Hulp in de huishouding wordt nog veel te vaak onderschat. Goed schoonmaken, desinfecteren begint bij het kennen van de hygiëneregels en deze in acht te nemen. Kruisbesmetting voorkomen de cliënt hierin ondersteunen en wijzen op eventuele gevaren bij het niet naleven van deze regels.

Wenst u (aanvullende) hulp in de huishouding dan kunnen wij u hierin ondersteunen.

Wijkzorg

De wijkverpleegkundige zorgt ervoor dat u goed verzorgd de dag kunt beginnen en eindigen. Bij de ADL zorg (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) wordt de zelfredzaamheid gestimuleerd en wordt geassisteerd waar nodig. Mocht u een afspraak hebben voor de fysio of het ziekenhuis of dagbesteding dan kunnen de tijden altijd aangepast worden.

De wijkverpleegkundige is er ook voor diabeteszorg, wondzorg, medicatie, bloeddruk meting, ACT zwachtelen, TEK, OVV, Oncologische Voetzorg, sondevoeding, katheterzorg, stomazorg.

Bedrijfsgegevens

KVK: 34134082

BIG: 59925333230

beauvictoirethuiszorg@gmail.com

(+31) 626486913