Palliatieve en Terminale Thuiszorg

Palliatieve en terminale thuiszorg 

De definitie van palliatieve zorg is zorg geven aan cliënten die uitbehandeld zijn en waar er geen genezing van de ziekte meer mogelijk is. Dit is o.a. het geval bij kanker en dementie, hart-, en nierfalen. Palliatieve zorg is de totale zorg voor lichaam ziel en geest. 

Wij bieden 24-uurszorg, dag-, nachtzorg en zorgen dat u zo comfortabel mogelijk de dag doorkomt. Hierin behoudt u zoveel mogelijk zelf de regie en ondersteunen wij u daar waar nodig en houden nauw contact met uw dierbaren en behandelend arts/huisarts.

 

 

Pastorale zorg/Nazorg

Wenst u of een van uw naasten tijdens de laatste levensfase een gebed of (geestelijke) begeleiding? Dan kunt u dit aangeven tijdens de intake. Ook naasten kunnen na het heengaan van hun dierbare een beroep op ons doen voor nazorg.

Verliezen van een dierbare is een ervaring die menigeen al heeft meegemaakt en helaas, hoe pijnlijk ook nog vaker zal meemaken. Hierin staat u niet alleen.  

Mocht u behoefte hebben aan een luisterend oor, gesprek of doorverwijzing naar een organisatie voor nabestaandenzorg, dan zijn wij u ook hierin graag van dienst.

Bedrijfsgegevens

KVK: 34134082

BIG: 59925333230

beauvictoirethuiszorg@gmail.com

(+31) 626486913