Extra Diensten

Health Check

Een tussendoor check is altijd mogelijk als u denkt dat deze u zal helpen op de rit te blijven bij  bv. te snel aankomen of juist te snel afvallen. U kunt zich laten wegen, uw bloedsuikers laten meten en dat eventueel bespreken met uw behandelend arts. Hebt u zich te veel ingespannen, geërgerd of voelt u zich lusteloos, dan kan uw bloeddruk veranderen. Mocht deze situatie aanhouden, bel dan met uw behandelend arts. Wenst u tussendoor een Health check om zeker te zijn dat uw waarden en vitale lichaamsfuncties in orde zijn, dan kunt u een beroep op ons doen en komen wij bij u langs.

Pruiken en haarwerken m/v

Door diverse aandoeningen kunt u aan haarverlies lijden of is het noodzakelijk dat uw haar geknipt of geschoren moet worden om een operatie te kunnen ondergaan. Met name voor vrouwen is haar een sieraad, vormt een mooi kapsel je uiterlijk en geeft het zelfvertrouwen. Wij hebben contact met goede kappers en kunnen haarwerken, pruiken, human hair lacewigs op maat leveren voor m/v Europees en Black Hair.

Visagie/makeup donkere huid 

Camouflagetherapie m/v

Vraag naar de mogelijkheden.

Exclusieve Particuliere zorg (extra’s)

Wat is er mooier dan thuis op en top verzorgd te worden door professionals?

Door uw lichamelijke situatie kunt u vaak niet door iedereen behandeld worden, aangezien zij uw achtergrond niet kennen en ook uw dossiergegevens niet kunnen of mogen inzien. Medische kennis is van groot belang en zeker ook met het oog op medicijn inname. Dit kan door onwetendheid en/of onzorgvuldig handelen tot ernstige situaties leiden. Laat u zich daarom behandelen door gediplomeerde en geregistreerde professionals die aangesloten zijn bij erkende branche organisaties en die zich nog (2) jaarlijks laten bij scholen.

  Mensen die lijden aan reumatoïde artritis (RA) of een andere vorm van reuma kunnen hun handen moeilijk gebruiken en verzorgen. 

  Naast de reguliere ADL zorg kunt u uw handen en nagels exclusief laten verzorgen d.m.v. een manicure. Hoe mooi kan het zijn als moeders/oma gelakt en wel op de verjaardag van haar kind of trouwdag van haar kleinkind verschijnt!

  Welke extra’s zijn er mogelijk?

  • Oncologische Voetzorg Verlening (OVV)
  • Medisch pedicuren (reuma, diabetes)
  • Schimmeldiagnostiek, behandeling huid-, en nagelschimmels
  • Kapper
  • Manicure
  • Make-up

  CORONA
  Wij zijn er klaar mee maar corona nog niet met ons, daarom is het goed om de eigen veiligheid en die van onze dierbaren te beschermen.

  Mocht u onverhoopt corona krijgen en er is niemand beschikbaar om u te verplegen/verzorgen of men durft het niet aan, dan kunt u ad hoc een beroep op ons doen en kunnen wij u particulier met de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) verzorgen.

  Bedrijfsgegevens

  KVK: 34134082

  BIG: 59925333230

  beauvictoirethuiszorg@gmail.com

  (+31) 626486913