Oncologische voetzorg (OVV)

Oncologische Voetzorg Verlening (OVV) is een speciale voetzorg voor mensen die onder behandeling zijn van chemotherapie, of deze reeds hebben gehad en nog herstellende zijn. In overleg met hun behandelend arts zullen wij te horen krijgen wanneer al dan niet behandeld mag worden. Alles gaat in harmonie en samenspraak met de patiënt en arts. 

Bent u niet onder behandeling van een arts dan kunt u eveneens exclusief gebruik maken van onze medische pedicure aanbod. 

Uw voeten zijn uw levenslange onderdanen en dienen daarom goed verzorgd te worden door een professional met enige medische kennis. Bij diabetes (DM) type 1 of 2 i.c.m. bloedverdunners, kan een wondje bij verkeerd knippen en/of vijlen desastreuze gevolgen hebben! Zie Zorgkaart Nederland en IKNL voor geregistreerde OVV’ers 

 

Definitie Oncologisch Voetzorgverlener

Een oncologisch voetzorgverlener is een voetzorgverleners die zich bewust is van de implicaties van de ziekte kanker en de behandeling ervan, zodat hij/zij een veilig en doelmatig voetzorgverleningstraject kan inzetten in afstemming met de behandelend specialist/oncologisch verpleegkundige of huisarts.

Voor meer informatie, zie: www.oncovoet.com

Bedrijfsgegevens

KVK: 34134082

BIG: 59925333230

beauvictoirethuiszorg@gmail.com

(+31) 626486913