Dominee-Evangelist E.E.H.Hongerbron
IN MEMORIAM
*07.11-1936 —-—–– + 27-11-2017

In Memoriam

Mijn held en coach, wat was hij trots op zijn dochter! Hij prees mij om mijn doorzettingsvermogen en zei: Je bent door diepe dalen gegaan en er ook weer uitgekomen, nu kun je alles aan! Wat geweldig om zo’n feedback en vertrouwen van je vader te krijgen. Over zijn leven zou een boek verschijnen dat hij helaas niet meer heeft kunnen schrijven. 54 jaar heeft hij in dienst van God gestaan en de wereld rondgereisd om het evangelie te verkondigen ook in gevangenissen. Armen zijn geholpen en weeskinderen hebben een tehuis gevonden. Ik zal ervoor zorgen dat zijn levenswerk op papier komt te staan samen met mijn eigen boek.

Mijn lieve en bijzondere vader -hij werd in Rotterdam ‘Meneer de Dominee’ genoemd- stond voor iedereen klaar, ook voor wildvreemden. Hij is voor menig huidige Evangelist/Voorganger een geestelijke vader geweest in de jaren ‘70-‘80. Tot 5 weken voor zijn overlijden stond hij nog achter de kansel te prediken in diverse talen en na de dienst voor mensen te bidden!

Tijdens de afrondende fase van mijn opleiding tot verpleegkundige, is hij na een kort ziekbed van 5 weken overleden. Ik heb hem in het ziekenhuis als professional nog kunnen verzorgen en ben hem voor eeuwig dankbaar dat ik dankzij hem de liefde voor de zorg heb omarmd!

Bedrijfsgegevens

KVK: 34134082

BIG: 59925333230

beauvictoirethuiszorg@gmail.com

(+31) 626486913